Årets Sølvhundutstilling finner sted lørdag 01.08.2020 på Årsøya Fritidspark i Selbu.

SØLVHUNDUTSTILLINGEN 1. august 2020

Vi gratulerer Engelsk Setter NV-18 N UCH Valera’s Hi-Strå og eier Ingvar Rødsjø med Best In Show-tittelen 2020 og Irsk Setter C.I.B. NORD UCH DKV-17 NORDV-18 Raudsildras Sønn De Lux og eier Nina Nordby Kjelsberg med Beste Jaktpremierte og Sølvhundstatuetten!

BIS Vinner
Vinner av Sølvhunden 2020

Årets Sølvhundutstilling var blitt utsatt pga coronasituasjonen og ble flyttet fra den opprinnelige datoen til 1. august. Vi gjennomførte utstillinga i flott vær og med godt over 20 grader sammen med vårt «Sommertreff» på Årsøya i Selbu. Det ble varmt for både hunder og eiere utover dagen. Det var 19 valper og 120 voksne som var påmeldt.

Våre dommere var Arild Berget, som dømte Breton, Engelsk Setter og Gordon Setter.
Arnstein Hagen dømte Braque Du Bourbonnais, Irsk Rød og Hvit Setter, Irsk Setter, Kleiner Münsterländer, Vorstehhundrasene og Korthåret Weimaraner
En stor takk til dere for vel gjennomført utstilling. Og ikke minst takk til vårt ringpersonell!
I år fungerte alt med NKK’s kritikksystem, slik at alle kritikker og premieringer kom fortløpende på nett. Resultater og finaleresultater for alle raser kan en finne her: https://www.dogweb.no/utstilling-resultatvisning/utstilling/200267

Høydepunktet på utstillingen er jo selvfølgelig kåringene av Best In Show – Valp, Best In Show – Veteran, Vakreste Jaktpre¬mierte (Sølvhunden) og Best In Show:

Best In Show – VALP ble vunnet av Pointer Jutevatnets Laser, eier Bjørn Sverre Smistad.
2.BIS-Valp: Kleiner Münsterländer Frost, eier Ida Aune Ødegaard.
3.BIS-Valp: Irsk Setter Langsvolas Bl Bixi, eier Roy Jensvold.
4.BIS-Valp: Gordon Setter Vinjevegen’s Tf Lexi, eier Marianne Myrmo.
Best In Show – Valp ble dømt av Arnstein Hagen.

Best In Show – Veteran ble dømt av Arild Berget og ble vunnet av: Engelsk Setter C.I.B.NORD UCH NJV-12 NORDV-16 NV-16 Moyen’s Zofuzeier Steinar Berg.
2.BIS-Veteran: Pointer Furukollen’s Sako 85 Brown Bear, eier Bente Kristin Hyttebakk.
3.BIS-Veteran: Gordon Setter NORD UCH Åshöjdens Win Sir, eier Wenche Porsanger.
4.BIS-Veteran: Braque Du Bourbonnais C.I.E. N UCH SEJV-12 SEV-12 NV-13-14-15-16 WW-14 DKV-14 NORDV-15 NV-19 Hunter Gyldenskov De La Pierre D’or, eier Tom Rune Grevstad.

Sølvhundstatuetten, som blir utgitt til utstillingens vakreste jaktpremierte hund, ble tildelt Irsk Setter C.I.B. NORD UCH DKV-17 NORDV-18 Raudsildras Sønn De Lux, eier Nina Nordby Kjelsberg og ble dømt av Arild Berget.

Best In Show ble dømt av Arnstein Hagen og vunnet av: Engelsk Setter NV-18 N UCH Valera’s Hi-Strå, eier Ingvar Rødsjø.
2. BIS: Irsk Setter C.I.B. NORD UCH DKV-17 NORDV-18 Raudsildras Sønn De Lux, Nina Nordby Kjelsberg.
3.BIS: Braque Du Bourbonnais C.I.E. N UCH SEJV-12 SEV-12 NV-13-14-15-16 WW-14 DKV-14 NORDV-15 NV-19 Hunter Gyldenskov De La Pierre D’or, eier Tom Rune Grevstad.
4.BIS: Pointer Østagløtten’s Pellegrino, eier Ivar Ellingsen.

Gratulerer til alle!
Tusen takk til Vigor & Sage som er vår hovedsponsor, som stilte med forpremier til alle vinnerne! Og en stor takk til Trønderburet, som også i år stilte med et hundebur til vår utlodning!
Og selvfølgelig takk til våre andre sponsorer og annonsører, uten dere alle hadde vi ikke kunnet arrangere utstillingen.

BIS Valp
BIS Veteran

Frist for påmelding er 25 juli 2020

Utstillingen holdes på samme tid som NFK arrangerer sommertreff for sine medlemmer og andre fuglehundvenner. Så her er det mulighet for å tilbringe hele helgen samen med oss i vakre Selbu, evt velge og bli over fra lørdag til søndag. Les mer om sommertreffet på vår hjemmeside eller Facebook.  

Det vil på fredag kveld i forbindelse med Sommertreffet bli avholdt utstillingtrening med Håvard Aunehaugen som instruktør. Her er alle velkomne til å delta. Treningen starter kl 19:00 og dette er et gratis tilbud

Det vil i forbindelse med utstillingen bli ivaretatt smittevern i forbindelse med Covid-19. Vi har et stort område, så det vil ikke være noe problem å holde god avstand. Det vil bli hånd desinfeksjon på vei inn til området. Vi henstiller alle til å være nøye med håndhygiene og hosting. 

Er du syk, har feber, luftveisproblemer eller lignende så hold deg hjemme!

Litt informasjon: 

Skal du melde på utstilling?

Gå til denne siden:

Her ligger en del opplysninger om hvordan en melder på.

Du kan også logge rett inn på «min side» på NKK

Terminliste for utstillinger i Norge finner du her

Obs: Hvis du skal melde på i Veteran-klassen så må du melde på manuelt pga billigere påmeldingsavgift.

Mer informasjon om utstilling finner du her 

og her

Er du ny på utstilling så anbefaler vi NKK sin folder «Ny i ringen» her vil du finne informasjon om utstilling og regler forklart på en lettfattelig måte.

Om du ønske å melde på utstillingen manuelt så finner du skjema for påmelding lenger ned på siden. Dette må sendes inn enten pr epost, eller vanlig post.

post@nordenfjeldskefk.no eller NFK, Postboks 935, 7409 Trondheim.

Melder du på manuelt så må påmeldingsavgift betales til kontonr: 8601 11 76226, evt på Vipps 16703 – velg utstilling. Husk å merke betaling med reg.nr og navn på hund og eier. 

Her finner du de viktigste reglene som gjelder for utstilling og som man plikter å ha kjennskap til.

Vi ønsker alle velkommen til Sølvhundutstillingen 2020!