Oppsummering av Vinterprøven 2017

Geir AakvikArrangementer, Jaktprøve

Hei igjen alle sammen, og takk for sist:-)
Da er det dags for en oppsummering av Nordenfjeldske sin vinterprøve i Storlidalen 2017.

Det var tydelig at dette var årets siste prøve, i det vi hadde 436 påmeldte hunder.  Totalt startet 220 hunder i løpet av helgen, og med 5 disponible terreng, sa deg seg selv at mange derfor ikke fikk plass, dessverre.  Fredag hadde vi ute 5 blandingspartier, lørdag to bl.partier og 3 VK partier, og søndag 4 bl.partier samt VK-finale.

Værgudene spanderte sol fra blå himmel, og rypene sviktet heller ikke.  NFKs premiebeholdning ble betydelig redusert i det vi delte ut totalt 88 premier fordelt på 52 i UK, 19 i AK og 17 i VK. Fredagen var den beste «premiedagen» med over 60% premiering, og vi gratulerer igjen til alle de premierte.

Ser vi bort fra skredfaren som var betydelig denne helga, og selvfølgelig preget oss i «arrangementskomiteen», opplevde vi ei fantastisk fin helg sammen med dere alle.  Vi ser at enkelte oppgaver kunne vært løst annerledes, og er åpne for kritikk som inneholder et forbedringspotensial.

Vi vil igjen berømme alle deltakerne for å skape god stemning og vise god sportsånd. Tilreisende deltakere som ikke hadde tilknytning til verken klubb eller sted, og som ikke kjente noen, ga uttrykk for at de ble godt tatt imot og følte seg svært inkludert av øvrige deltakere.

I tillegg takker vi alle dommerne som bidro til å dele av sin tid og kompetanse under prøven. Nevner også at vi fikk mange tilbakemeldinger på at dere gjorde deres ytterste for at hver og en deltaker skulle lykkes.  Mao.- dere får holde av helgen til neste år, da fortsetter dommerkonkurransen, og persen med 12 av 14 mulige premier må selvfølgelig slås.

Til sist takker vi alle sponsorer som gjør det mulig for oss å komme i mål med hodet over vann, og ikke minst takk til vertskapet ved Storli gård for deres vennlighet overfor både to- og firbeinte, og for måten dere tar imot oss og skjøtter om oss på.

Da gjenstår det kun for oss å ønske dere alle en fin vår og sommer, så treffes vi plutselig i løypa til høsten.

Med hilsen fra Hege, Hilde, Birger, Odd Ivar og Heidi