Informasjon og Sommertreff og Sølvhundutstilling

Kristin Therese GustafsonInformasjon

Sølvhundutstillingen vil være på et eget avgrenset område på Årsøya Fritidspark. Sperringene vil settes opp slik at det vil være mulig å se ringene godt fra utsiden av sperringen.

  • Utstillingen er ikke åpen for publikum, men de er det god plass til på yttersiden 😊
  • Utstillere slipper inn en halvtime før rasen deres skal bedømmes. Det er plass til å varme opp hunden både inne på utstillingsområdet og utenfor
  • Husk vaksinasjonsattest til hundene
  • Vi vil ha hånddesinfeksjon tilgjengelig flere steder, men anmoder alle til å ta med seg en egen, for eksempel i lommestørrelse slik at man lett kan holde god hånd hygiene.
  • Hold god avstand mellom «husstandene»
  • Alle som skal delta på apportkonkurranse eller kurs i apport / vannapport må ha med egen apportrype.
  • Husk vannkopp til hunden, det skal bli varmt i helgen.
  • Alle tar med egen mat og drikke til felles frokost lørdag og søndag, samt til grilling på kvelden.
  • Vi stiller med bålkaffe til frokost.
  • I tillegg anbefaler vi å ta med danseskoene, det kan by seg en anledning til å svinge seg.

Når det gjelder Korona så følger vi de regler og retningslinjer som gjelder. Vi henstiller alle som besøker utstillingen og Sommertreffet til å gjøre det samme. Hold avstand og vær nøye med håndhygiene. Er du syk- bli hjemme. Ta vare på deg selv og hverandre.

Det vil bli kiosk på stedet som vil ha følgende utvalg:

Kaffe, brus / vann, Kjeft leskedrikk

Vaffel, Toast, Pølser, Hamburger

Krone is og Saft is

Energibar, Kvikk Lunsj og Potetgull

All betaling foregår via Vipps !

Varene til kiosken vår er levert av Spar B Langseth i Selbu.

Vår Generalsponsor Vigor & Sage kommer til å være der i helgen, og på lørdag  gir de 50% på hundemat 😊 I tillegg kan du få gode råd om rett ernæring til din hund. Les mer om Vigor & Sage her

Sport 1 Selbusport`n kommer og har stand. De pleier gjerne ha noen gode tilbud på lur til oss da de er på besøk. Det vil blant annet bli gode priser på skipakker, diverse klær og utstyr.

Vi får besøk av Troll Hundefôr & Utstyr som kommer med Kick-Bike! Dette er jo bare moro for både to og firbente.

Kjell Sørum, som er tidligere verdensmester og europamester i hundekjøring på barmark kommer. Han kan gi gode tips og råd når det gjelder seletøy og utstyr, samt trening av hund med mer. Det vil bli mulighet for å prøve sparkesykkel.

Troll vil i helgen ha tilbud på modellen Kostka Mushing Max til kampanjepris 7990,- (vanlig pris 8490,-) I tilbudet inngår et sett seletøy og en bakskjerm. Du kan lese mer om Troll her

I tillegg kommer selvfølgelig vi i NFK ha egen stand. Og vi gleder oss til å treffe dere.

Skulle det være noen som har glemt å melde seg på til Sommertreffet,  plutselig har fått en frihelg eller annet, så klikk deg inn på Hoopla og meld dere på!

Det er ledige tider for trening i terreng, dette kjøpes også via Hoopla og er forbeholdt de som er med på Sommertreffet.

Mer informasjon om hvor alt er, hva som foregår når vil dere få på Årsøya Fritidspark.

Da gjenstår det å ønske dere alle hjertelig velkommen til Selbu, og ikke minst lykke til alle som skal stille på Sølvhundutstillingen! 😊