100 Års Jubileumsbok

Kristin Therese GustafsonInformasjon

Arbeidet med jubileumsboka i gang!

100 ÅRS JUBILEUMSBOK

I 2021 feirer Nordenfjeldske Fuglehundklub sitt hundreårsjubileum. Hva er vel da bedre enn å gi ut en egen jubileumsbok for å markere dette? En bok om klubbens historie, sette fokus på menneskene og hundene bak, må da vel være den perfekte gave til oss selv på den store dagen.

Bildet viser at noe har forandret seg de siste 50 år, men hunden består …

Bildet viser Vinner av Sølvhundstatuetten 1967, GS Jonsbu Tell og e/f Kjell Nilsen

For at boka skal bli etter klubbens eget ønske har vi egen redaktør og komite som jobber med tekster og tar seg av innhold og vinkling på manus. I en jubileumsbok er det naturlig å bruke historier og bilder fra klubbens eget arkiv for å visualisere historiens gang, men …

Om vi mangler historier og bilder fra store og små begivenheter?

Ja, for å sette kronen på verket trenger vi din hjelp til å fylle boka. Alt har interesse. Bilder naturligvis, helst med opplysninger om hva man ser og når bildet er tatt. Og korte, velskrevne historier som beretter om livet i klubben, eller en morsom sak, alt etter ønske. Ikke bare av gammelt stoff, men også noe fra nåtiden. Og vi er ikke bare på jakt etter milepælene og de som har markert seg, men fra alt og alle som har vært med på å sette farge på klubben opp gjennom årene. Og må du skrive lenger for å få sagt det du har på hjertet, så gjerne det. Vi korter det inn hvis vi må.                                                                                                

Vi vil ha en jubileumsbok det er morsomt å lese. Ikke bare for gamle medlemmer, men også for nye generasjoner i klubben, og for andre interesserte.                        

Så send oss ditt bidrag, post@nordenfjeldskefk.no, eventuelt pr. post til sekretær NFK: Morten Peder Raanes, Væretrøa 98, 7055 Ranheim

For å få gjennomført dette er vi avhengig av økonomisk støtte. De som bidrar økonomisk vil bli ført opp på vår Tabula Gratulatoria, det vil si at man får sitt navn eller navnet på bedriften oppført i boken. Bidragsytere vil få et eksemplar av jubileumsboken når den foreligger.

Følgende satser gjelder:
Privatpersoner: 500 kr                                         

Bedrifter: 1000 kr

Dersom en bedrift gir 5000 kr eller mer, vil man få sin logo på trykk i jubileumsboka.

Bidraget kan settes inn på NFK-konto: 8601 11 76226 (Før opp ditt navn, eller navn på bedrift samt adresse i meldingsfeltet/ mrk. med Jubileumsbok).
Kontakt oss dersom det skulle være noen spørsmål vedrørende tegning av Tabula Gratulatoria.

Vennlig hilsen

Styret i NFK